Ssl certifikat na Gigaspark

Ssl certifikat na GigasparkPodjetje Gigaspark se ukvarja z internetnimi rešitvami in storitvami. Osnovna dejavnost Gigasparka je registracija domen, izdelava spletnih strani in pa spletno gostovanje. Gigaspark je pooblaščen Arnesoc registrar .si domen in posrednik pri registraciji že več kot petindvajsetih domen. Storitve, ki jih nudi omenjeno podjetje so kvalitetne in cenovno ugodne oziroma konkurenčne. Pri izvajanju storitev pa podjetje strankam nudi kvalitetno pomoč in podporo. Če potrebujete ekipo podjetja Gigaspark za kakršnekoli informacije, potem se lahko na njih obrnete preko telefonske številke ali pa elektronske pošte, kakor vam je ljubše. Podporni center namreč skrbi za pomoč in podporo, odprto pa je za vsa vprašanja, predloge in komentarje. Informacije so vam na voljo vsak delovnik od 9.ure pa vse do 17.ure.

Kaj so SSL certifikati? Gre za certifikate, s katerimi boste poskrbeli za varen prenos podatkov. SSL certifikat je digitalni certifikat, ki autenticira identiteto vaše spletne strani in zavaruje informacije, katere se preko SSL tehnologije pošiljajo na strežnik. Kratica SSL sicer pomeni »Secure Socket Layer«. Lahko bi rekli, da tovrsten certifikat služi kot nek elektronski potni list, kateri poskrbi za vzpostavitev varne spletne identite. SSL certifikat vsebuje ime lastnika certifikata, serijsko številko certifikata in datum poteka, kopijo javnega ključa in pa digitalno potrdilo o izdajatelju certifikata.

Gigaspark vam ponuja različne SSL certifikate. Na spletni strani si lahko preberete, kateri certifikati so na voljo. Za dodatne informacije ter lažjo odločitev o tem, kateri SSL certifikat bi bil najbolj primeren za vas, pa se obrnite na informacije podjetja Gigaspark. Poskrbite za varnost spletne strani tudi vi.

This entry was posted in Tehnologije. Bookmark the permalink.