Orbitrek Bremshey

orbitrek3Vadba na orbitreku vas bo razmigala in pospešila vaš kardiovaskularni del. Za tiste posameznike, ki imajo težave s sklepi oz. ne želijo, da bi le ti bili preveč obremenjeni je orbitrek Bremshey prava rešitev za vas.
Z orbitrekom poskrbite tako za aerobno vadbo kot za vadbo celega telesa. Pri tem boste razgibali celotno telo saj delajo roke, zadnjica, stegna in noge. Če želite vadbo narediti še bolj intenzivnejšo si lahko nastavite vam želeni program, ki vam bo sam reguliral in delal konfiguracijo poti. Pri tem pa lahko še stiskate zadnjico in vadba bo postala zelo intenzivna.
Pomembno je tudi to, da med samo vadbo na eliptičnem kolesu-orbitreku, kolena niso obremenjena. Če želite, da vadite pravilno je zato tudi pomembno kakšen orbitrek imate. Mora imeti pravilen razkorak, da je le ta čim večji, imeti mora tudi večjo stopalko, da se lahko premikate malce bolj gor ali dol, odvisno od višine posameznika in da je teža vztrajnika zadovoljiva glede na potrebe uporabnika.
Orbitrek vadba je primerna za vsakega posameznika, ki bi se rad hitro razgibal celotno telo v domačem okolju. Primerni čas vadbe je od 20 minut do 60 minut. Odvisno kako ste kondicijsko pripravljeni.

This entry was posted in Vsakdanje življenje. Bookmark the permalink.