Najem napihljivih igral

Poskušate omogočiti svojemu otroku najboljšo in nepozabno rojstnodnevno zabavo? Potem je najem napihljivih igral popolna ideja. Napihljiva igrala najem je zelo enostaven in preprost. Izbirate lahko med različnimi ponudniki igral, vsak med njimi pa ima v svoji ponudbi večje ali manjše število igral različnih barv, tem in velikosti. Za najboljši najem vprašajte otroka, za katerega pripravljate zabavo, katera napihljiva igrala so njemu najljubša ter nato glede na primernost, velikost in ceno izbirajte med njimi. Cene in ponudbe bodo seveda nihale od ponudnika do ponudnika, napihljiva igrala pa bodo tudi ceni primerna. Manjša in preprostejša bodo seveda cenejša kot tista večja in bolj zahtevna. Pozorni bodite tudi na to, kaj vse vsebuje ponudba. Nekateri ponudniki imajo v ceno že vključen prevoz, drugi ne, nekateri ponujajo postavitev igrala, tretji spet ne. Najdite ponudbo, ki vam najbolj ustreza.

Koliko časa prej naročiti igralo, je nemogoče povedati, saj se zasedenost razlikuje med ponudniki, posamezni igrali, prav tako pa je težko zagotoviti, v katerih dneh bo vreme najbolj optimalno za zabavo. Najbolje je seveda, da se o možnosti izposoje čimprej pogovorite z izbranim ponudnikom. Veliko izmed ponudnikov omogoča tudi možnost odpovedi rezervacije, brez plačila ali plačilom le delne cene.

Napihljiva igrala se tako gibljejo med različnimi cenami; manjše in preprostejše igralo za do 5 otrok je možno najeti že za 40 €. Cena večjih in prostornejših igral za do največ 8 ali 10 pa se giblje okoli 150 € na dan. Glede na možnosti, ki jih igralo ponuja, cena seveda raste.

This entry was posted in Vse za otroka and tagged . Bookmark the permalink.