Masivna vrata Mizarstva Markelj

Masivna vrata Mizarstva MarkeljBi radi imeli notranja vrata družinskega podjetja Mizarstvo Markelj. Gre za podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1995 in se ukvarja predvsem z izdelavo lesenih notranjih vrat po naročilu strank. Pomoč tehnologije in strokov kolektiv z bogatimi izkušnjami poskrbi za izpopolnitev vseh vaših želja v zvezi z notranjimi vrati. Strokovnjaki Mizarstva Markelj radi izdelujejo tehnično in dizajnersko dovršene izdelke, saj v njih vidijo ogromno izzivov in novih oziroma dodatnih izkušenj.

Mizarstvo Markelj se torej ukvarja z masivnimi vhodnimi in notranjimi vrati, ki so odlične kakovosti. Notranja masivna vrata omenjeno podjetje izdeluje izključno po vaših merah in željah ter vam tako zagotavlja točno takšna vrata, kot si jih želite. Izdelava notranjih masivnih vrat po naročilu pa zajema izdelavno mansardnih in drsnih vrat, izdelavo pregradnih sten, zvočno, toplotno in požarno izolacijo, možbnost odpiranja v sredini podboja in možnost obratnega odpiranja ter velikost dimenzij do širine 150 cm in višine 300 cm. Za lažjo odločitev pri izbiri modela vrat in vrste lesa, si oglejte galerijo izdelkov.

Kako pa je s vhodnimi vrati? Mizarstvo Markelj vhodna vrata izdeluje iz masivnega lesa izbrane vrste ter lakira na željen vzorec z visoko kakovostnimi premazi ter olji. Masivna vhodna vrata sicer ločujemo glede na vrsto uporabe, torej vhodna vrata v stanovanjske obvjekte in vhodna vrata v stanovanja oziroma bivalne prostore. Razlika je običajno v površinski obdelavi in pa tudi v debelini ter izolaciji vratnega krila. Vsa vhodna vrata, ki jih izdela Mizarstvo Markelj, se zaklepajo v treh točkah.

Če si torej želite masivnih notranjih ali vhodnih vrat, potem je mizarstvo Markelj pravi spletni naslov za vas. Preverite ponudbo na spletu ter kontaktirajte strokovnjake in se skupaj odpravite na pot do sanjskih, kvalitetnih vrat za vaše stanovanje.

This entry was posted in Vse za dom. Bookmark the permalink.