LUMEA VAS PRIPRAVI NA POMLAD

April je že tu, z njim pa tudi višje temperature; trgovine so v izložbe že postavile kratke oblekice in bliža se sezona piknikov in spontanih sobotnih izletov v naravo. Končno je prišel čas, ko lahko težke puloverje in plašče pospravimo nazaj v omaro in posežemo po bolj udobnih in lahkih oblačilih. Pa vendar, čeprav je to obdobje v letu, ki se ga vsi veselimo, marsikateri ženski ta čas zagreni misel na nenehno britje in boleče depiliranje. Bodimo iskreni: odstranjevanje dlak je le redko na vrhu seznama najljubših aktivnosti moderne ženske, pa vendar si želimo občutja udobja in gladkosti. Toda, kako do tega brez da bi nam bilo treba prestajati muke voskanja, dragih obiskov v kozmetičnem salonu oz. ranic pri britju pod prho?


Odstranjevanje dlačic

Philips se zaveda vseh teh čisto praktičnih težav, s katerimi se ženske po vsem svetu soočajo iz meseca v mesec. Strokovnjaki so tako razvili nov, najzmogljivejši IPL Lumea aparat do zdaj, ki uporabnikom zagotavlja dolgoročne rezultate kar iz udobja domače kopalnice!

Investicija v Lumea aparat je dolgoročna. Ob redni uporabi boste po dvanajstih tretmajih že lahko uživale v popolnoma gladki koži kar šest mesecev, kar zadostuje za celo pomlad in poletje! Tako se nikoli ne boste znašle v zadregi zaradi časovne stiske pred popoldansko zabavo, za katero ste želele obleči tisto novo rdečo obleko, ki vam tako pristaja.

JE IPL TEHNOLOGIJA RES VARNA IN PRIMERNA ZAME?

Lumea vam omogoča popolnoma varno odstranjevanje dlačic, saj je bila razvita v sodelovanju z dermatologi. Nikar ne skrbite, če so vaše dlačice zelo močne, temne in uporne: tehnologija IPL pravzaprav deluje najbolje ob močnem kontrastu med tonom kože in barvo dlak. Lumea aparat je primeren za uporabo pri naravnih temno blond, rjavih in črnih dlačicah, deluje pa pri odtenkih kože od zelo svetle do temno rjave. Tehnologija je osnovana na prisotnosti melanina v dlakah, zato ni primerna za vas, če imate bele, sive, svetlo blond, rdeče ali rdečkaste dlačice. Prav tako ni primerna za zelo temno polt kože, ki vsebuje veliko melanina. Brez skrbi: senzor SmartSkin bo analiziral odtenek vaše kože in priporočil najprimernejšo nastavitev za optimalne rezultate.

IPL

ALI UPORABA BOLI?

Zaradi izjemno nežnega občutka med uporabo je Lumea aparat primeren za odstranjevanje dlak tako na najbolj občutljivih delih telesa, na obrazu, pazduhah in bikini predelu, kot tudi na nogah in preostalem telesu.

KDAJ LAHKO PRIČAKUJEM REZULTATE?

Ob redni in pravilni uporabi bodo rezultati vidni že zelo kmalu. Raziskava v Avstriji in na Nizozemskem, v kateri je sodelovalo 46 žensk, je pokazala zelo zadovoljive rezultate: po samo dveh uporabah je bilo kar 84% uporabnic zadovoljnih z rezultati na predelu obraza. Po samo treh uporabah je bilo kar 86% žensk zadovoljnih z zmanjšanjem poraščenosti na predelu pazduh, 83% na predelu nog in 78% na predelu bikinija.

Sam proces uporabe je izjemno hiter: s pomočjo štirih pametnih zaobljenih nastavkov, ki omogočajo prilagajanje različnim delom telesa, lahko končate z odstranjevanjem dlačic po celem telesu v manj kot petnajstih minutah.

Lumes
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.