KO NEGA POSTANE RAZVAJANJE

Koža je vaš največji organ, ki o vas pove ogromno; na njej lahko vidimo, kdaj ste pod stresom, kdaj vam manjka vitaminom, predvsem pa, kdaj je ne negujete dobro. Ne glede na hiter tempo življenja, ki nam dandanes preprečuje, da bi se lotili vsega, česar bi se radi, čas danes ni več ovira za popoln in negovan videz. Vse si želimo žametno mehke kože, vendar nam pri tem pogosto povzroča težave britje z britvicami; slednje so lahko vzrok različnih vnetij ter bolečin, lahko poškodujejo našo povrhnjico in povzročajo nastanek neestetskih vraščenih dlak. Ker se nam med britjem pogosto mudi – še posebej takrat, kadar že zamujamo na pomemben dogodek, na katerem moramo seveda izgledati kakor iz škatlice! – je možnost poškodb na koži zaradi, prav kadar želimo pokazati svoje noge, zaradi faktorja stresa in časovnega pritiska še večja kakor navadno.

Kako se učinkovito znebiti naštetih nadleg in vseeno ohraniti gladko in zapeljivo kožo, v kateri boste brez sramu zaradi ranic nosile tako kratke hlače, lahne poletne oblekice kakor tudi poslovna in elegantna oblačila?

image001

Philipsovi strokovnjaki so z mislijo na težave, s katerimi se vsakodnevno srečujejo ženske po vsem svetu, ustvarili svoj najhitrejši epilator za mokro in suho britje doslej, Satinelle Prestige BRE650, ki se odlikuje s posebnimi keramičnimi diski; ti zgrabijo tudi najmanjše dlačice in jih učinkovito odstranijo. Rezultati epiliranja trajajo dlje, na dolgi rok pa bodo precej pripomogli k zmanjšanju števila dlak, ki se jih želite znebiti.

BOLJŠI OD VOSKA

Posebna epilacijska glava z 2200 vrtljaji na minuto zgrabi tudi do štirikrat tanjše dlačice kakor vosek in jih učinkovito izpuli. Glava je posebej široka in lahko v enem zamahu izpuli dlačice iz kar 30 mm široke površine. Epilator je primeren za uporabo tako na bolj kot tudi manj občutljivih delih telesa; z njim lahko brez težav nežno odstranite dlake na vaših nogah, pa tudi na preostalem telesu in obrazu. Poseben pokrovček vam bo omogočal odstranjevanje dlak na predelu bikinija in pazduhah, drug pa na obrazu.

ZNEBITE SE DLAK KAR POD PRHO

Zaradi posebnega nedrsečega ročaja v obliki črke S, ki je bil zasnovan posebej za uporabo v mokrih okoljih, je epilator Satinelle Prestige BRE650 mogoče uporabljati kar pod prho ali v kadi. Udobno brezžično uporabo omogoča zmogljiva baterija. Kadar niste prepričani o obstoju dlačic na določenem predelu kože, vam posebna lučka OptiLight lahko pomaga najti tudi najmanjše in najtanjše dlačice, ki jih sicer pogosto prezremo.

image004

PRIVOŠČITE SI MASAŽO, REGENERACIJO IN OBLIKOVANJE

Epilator je opremljen tudi s posebno ščetko za piling telesa, ki med epiliranjem s svojimi 48.200 hipoalergenimi neboleče odstranjuje odmrle kožne celice s površine vašega telesa. Ta proces koži pomaga, da se hitreje obnavlja. Posebni masažni nastavek po drugi strani poskrbi za ugodje in sprostitev med epilacijo, napenjalnik kože pa med samim procesom slednjo napne, tako da je odstranjevanje dlak lažje, hitrejše in manj boleče.

Če spadate med tiste bolj drzne, ki si rade same urejajo predel bikinija v določeno obliko, je v kompletu z epilatorjem na voljo tudi prirezovalni glavnik, ki vam bo  pomagal pri oblikovanju predela bikinija.

piling telesa

This entry was posted in Lepota in zdravje and tagged . Bookmark the permalink.