Inštrukcije angleščine in nemščine

Inštrukcije angleščine in nemščineInštrukcije so namenjene vsem tistim, ki se želijo pripraviti bodisi na pisno bodisi na ustno preverjanje znanja, tiste, ki želijo popraviti ali pa le izboljšati svojo oceno, za tiste, ki se želijo hitreje pripraviti na izpit ali pa v primeru, kadar želite usvojiti in utrditi le posamezne učne snovi. Skratka, inštrukcije vas pripravijo na pisna in ustna preverjanja, vse vrste izpitov in popravljanja. Vse to storijo primerno usposobljeni in izkušeni inštruktorji s pedagoško-andragoško žilico in veliko znanja na področju, ki ga inštruirajo. Inštrukcije so primerne tako za učence, dijake in študente, kot tudi za odrasle. Center za inštrukcije Horizont je eden največjih in tudi najstarejših tovrstnih centrov v naši državi. Horizont vam nudi pestro ponudbo inštrukcij, med katerimi pa boste seveda našli tudi tuje jezike.

Angleščina in nemščina sta tuja jezika, s katerima se srečujejo že učenci v osnovni šoli, predvsem značilna pa sta za srednje šole. Pri učenju angleščine ali nemščina pa se kar nekaj učencev, dijakov, študentov ali pa odraslih sreča s takšnimi in drugačnimi težavami. V kolikor imate občutek, da bi morali svoje znanje angleščine in nemščine popraviti, utrditi in podobno, potem so inštrukcije prava izbira za vas. Horizont vam nudi kvalitetne in učinkovite inštrukcije različnih tujih jezikov, naravoslovnih predmetov in tako dalje.Če vas zanimajo inštrukcije nemščine ali angleščine, potem vas vabimo, da na njihovi spletni strani, preverite vsebino inštrukcij in ceno.

Privoščite si kvalitetne inštrukcije angleščine, nemščine ali katerega drugega predmeta še danes in poskrbite za boljši uspeh. Zaupajte Horizontu, saj vam gotovo ne bo žal!

This entry was posted in Izobraževanje and tagged , . Bookmark the permalink.