Brazilska depilacija v kozmetičnih salonih

brazilska-1Brazilska depilacija je v zadnjih letih postala izredno popularna, za to pa obstaja več razlogov. Omenjen tip depilacije je hiter in neboleč, v celoti pa odstrani dlake v okolici splovila. Omenjena depilacija se izvaja okoli vagine in anusa.

Vsekakor je pomembna izbira pravega kozmetičnega salona. Dobro je, da preden se naročite povprašate kakšno kolegico, ki je tam že bila, o njenih izkušnjah. Veliko nasvetov oz. mnenj o določenem salonu pa lahko preberete tudi na spletu. Današnje informacije prek spleta potujejo izredno hitro. Brazilska depilacija je lahko sicer boleča, a večina punc, ki se je odločila za le-to, potrjujejo, da je bil strah pred postopkom precej neutemeljen in je bila sama depilacija precej neboleča.

Brazilsko depilacijo običajno izvajajo v različnih kozmetičnih salonih. Eden izmed bolj priljubljenih je tudi kozmetični salon Kranj po imenu Beli Lotos. V vsakem mestu se običajno nahaja vsak kakšen kozmetični salon, zato se lahko napotite v tistega, ki vam je bližji, kot pa je bilo omenjeno v začetku članka pa se prepričajte, da bodo storitve tam kvalitetne. Nobena kozmetičarka vas ne bo gledala postrani, če jo boste vprašali za certifikate ali za izkušnje. Vsekakor se vam splača za depilacijo nameniti kakšen evro več, da je storitev opravljena tako kot je treba.

Splača se vam biti pozorna tudi na higienske standarde, vedno lezite na čist papir, paličica in vosek naj bosta sveža in nova. Po opravljeni depilaciji pa ne pozabite tudi na nego depiliranega področja, več navodil o tem boste prejeli od vaše kozmetičarke.

This entry was posted in Lepota in zdravje and tagged . Bookmark the permalink.