Avtomatsko doziranje za vašo svobodo

Ste siti nastavljanja vašega pomivalnega stroja, vedno znova in znova? To je sedaj preteklost. Miele je razvil nov, edinstveni pomivalni stroj, ki ima izjemno praktično funkcijo avtomatskega doziranja. S funkcijo AutoDos, lahko zaupate vašem Mielejevemu pomivalnemu stroju. Avtomatsko doziranje AutoDos ima integrirano kartušo PowerDisk in je natančno prilagojen sistem, ki dozira, glede na izbran program in v najbolj optimalnem trenutku procesa pomivanja. PowerDisk zadostuje za 20 postopkov pomivanja, zato imate zagotovljeno svobodo, saj bo pomivalni stroj kar sam poskrbel za brezhibno čistočo vaše posode.

Hiter sistem pranja

Ali nujno potrebujete točno določeno posodo, ki ste jo ravno postavili v pomivalni stroj, sedaj pa ste primorani čakati še dolgo, preden boste splet lahko uporabili to posodo? Mielejev pomivalni stroj vam ponuja izbiro programa QuickPowerWash, ki vsebuje posebne tablete UltraTabs, ki so prilagojene programu. S skupnim delovanjem, v samo 58 minutah lahko dosežejo najboljše rezultate pomivanja in sušenja. Tablete UltraTabs imajo namreč krajši čas raztapljanja, ki znaša le 2-3 minuti in moč čiščenja omogočajo že takoj po začetku programa pomivanja. Neverjetna prilagoditev, hitro in učinkovito očisti in posuši vašo posodo, ki vam je ponovno na voljo.

Tiho, skoraj neopazno delovanje

Hrup je postal vseprisoten in izjemno moteč. Če si želite, vsaj v svojem domu, trenutka tišine, ne da bi izklopili vse aparate, ki jih imate, je to sedaj mogoče. Mielejeva strokovnjaki so razvili posebno tehnologijo, ki zagotavlja, da vaš pomivalni stroj lahko deluje izredno tiho. Mielejev pralni stroj tako deluje z nizkimi ravnmi hrupa, od 41 dB(A), kar je še tišje od normalnega pogovora, tako da njegovega delovanja skoraj ne boste zaznali.

Avtonomno delovanje

Posebna Mielejeva tehnologija pa je poskrbela tudi za avtonomnost pomivalnega stroja. Svoj pomivalni stroj namreč lahko povežete z Mielejevo aplikacijo in ga sami programirate tako, da se samodejno zažene ob v naprej določenih urah. Ker ima ta pralni stroj tudi funkcijo avtomatskega doziranja AutoDos, lahko deluje resnično samostojno. Pozabite na ročni zagon in na pomanjkanje čiste posode.

Tudi majhne količine posode lahko operete varčno

Pralni stroji za eno samo pranje lahko porabijo izredno velike količine vode in električen energije. Da bi preprečili nepotrebno porabo energije in vode, so Mielejevi pomivalni stroji sposobni avtomatsko prepoznati količino posode v pomivalni komori in ji porabo prilagoditi. Ker vam ta avtomatska funkcija zagotavlja varčno porabo, lahko brez skrbi pomivate tudi manjše količine posode.

Veliko prostora za vse oblike in velikosti posode

Imate težave pri razporejanju posode v pomivalnem stroju? Te težave so zdaj preteklost. Mielejevi pomivalni stroji nudijo neverjetno veliko prostora za vlaganje posode, najrazličnejših oblik in velikosti. Ker je Mielejeva košara za posodo skrbno oblikovana, ne nudi le veliko prostora za vašo posodo, pač pri tem pa ji nudijo tudi zaščito.

Nič več poplav Se vam je že zgodilo, da se vam je pomivalni stroj pokvaril, pri tem pa je v vašem stanovanju nastala prava poplava? To se vam, z Mielejevim pomivalnim strojem, ne bo zgodilo, saj ga sistem Waterproof varuje pred izlivom vode. Na pomivalni stroj Miele se lahko zanesete, saj vam bo z učinkovitim in varnim delovanjem vedno znova zagotovil izjemno čisto posodo.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.